2012. április 13., péntek

Visszaeső lettemEzekből összesen 24 féle-fajta van, de egy része még a mai napig fotózatlanul áll a fiókba. Azóta sem kaptak számot - ők ugyanis adventi kalendáriumhoz készültek. Egyszer ténylegesen az is lesz belőlük. A mintákat a Keresztszemes magazinokból, Diana újságokból, Praktika mellékletekből öltögettem. Ha megtalálom a többit azt is fotózom, felteszem.


Munkácsy Mihály - Lila ruhás hölgy
Nagy munka volt - tűgoblein. Nem is lett teljesen tökéletes. Anyósom szobájának a falát díszíti.


Téli táj - goblein. 
Ez is anyósom szobájának a falát díszíti.


Azt hiszem, hogy Nemo-t senkinek sem kell bemutatnom. Kedves mesefigura. Elég régóta keretezésre vár... Pedig nálunk két famunkás mesterember is van a családba... :)))

Most így  hirtelen ennyi képet találtam a sz.gépen az elmúlt - gyöngyözés előtti - évek munkájából. Előkerítem majd a sok kisebb apróságot - van két hatalmas is - és szépen felrakosgatom ide őket.

Bár a blog címe xszemes sarok, biztos, hogy lesznek benne gobleines képek, munkák is.A fenti, virágos E betű, a szülinapos játék keretében Edina üdvözlőlapjára került. Annyira jó volt öltögetni, ezeket a vidám színeket! A minta a Keresztszemes magazinban található.


A kedves, húsvéti minta szintén a szülinapos játék keretében Zsuzsi üdvözlőlapjára került. Ez a minta is a Keresztszemes magazinban található.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése