2012. szeptember 15., szombat

Áldott állapot



Kész! Az öltögetős része legalábbis, de most jön a java! Ebből nekem még egy mappára borítót kell eszkábálnom. Bélést vasalni rá, méretre vágni/varrni... Még soha nem csináltam ilyet, és félek tőle, hogy eltolom, és nagyon, de nagyon nem szeretném...


Fb-n már kérdeztem, de tőletek is megkérdem - a pocakon a virág nincs kihímzeve, csak a sziluettje látszik. A minta sem ír hozzá színt - tehát elvileg nem kéne hozzányúlni. Ennek ellenére nem tudom eldönteni, hogy így hagyjam, vagy kapjon színt - fehéret.

Szerintetek?

Minta innen: www.aurelle.over-blog.com


3 megjegyzés:

  1. Szerintem így, ahogy van, nagyon szép! :) De az sem ártana neki, ha a virág fehér színt kapna. Nem rontana az összképen, ha azt is kiböknéd!
    Egyébként meg hajrá, sok sikert a mappa elkészítéséhez! Drukkolok! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem mániám a fekete-fehér képekbe pici pirosat belevinni. Van egy ilyen üvegfestett képem. Szerintem nagyon jó lenne azzal is. Ja, azon meg nem csodálkozom, hogy félsz a kihívástól. Nekem soha nem úgy sikerül, ahogy szeretném, de neked nagyon drukkolok!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a színhiány egy sejtetés, hogy fiú lesz vagy lány. Ha konkrétan valakinek készíted és a nemét tudni lehet, akkor bátran színezd a virágot .

    VálaszTörlés